Monday, April 12, 2010

Mama Damia's Giveaway


Alahai tomeinya Damia..Auntie trpukau ngan kecomelan damia so auntie nak join giveaway yg Damia anjurkan nie.Auntie join giveaway nie bg pihak Danish anak teruna Auntie if auntie ada rezeki cute bag tuu mama guna bg pihak Danish.. hehe.. Kalau nak join klik  SINI ye kawan-kawan..

 
Syarat2 Damia :

1. Jadi follower blog Mama ni

2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk Mama Damia's Giveaway

3. Tepek gambar Damia yang tomei tu kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!

4. Tinggalkan link entry auntie/uncle/kakak/abang kat bahagian comment entry ni. Kalau tinggal kat chatbox atau entry lain, Mama Damia tak akan terima

So easy right ? Tarikh tutup giveaway ni ialah pada

22 APRIL 2010
jam 3.00 PTG

1 comment:

AYU IDRIS said...

Salam Mama Danish!ok pass..gud luck to u ye!